Altea

El personal de la Pública reconegut pel seu treball i lliurament durant la pandèmia

Els treballadors i treballadores de Pública d’Altea rebien el reconeixement a la seua labor durant els temps més durs de la pandèmia del COVID 19 en un acte organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Sanitat d’Altea en el qual es va voler agrair el treball d’institucions, entitats i associacions al llarg de l’any 2020 i posteriors. 

Mari Paqui Orozco pertanyent al departament de Neteja d’Edificis, Jordi Lloret de la Brigada d’Obres, Jesús Martínez de l’àrea de Jardineria i Raúl Férnández de Residus i Neteja Viària van ser els encarregats de recollir la placa commemorativa en representació de tota la plantilla de la Pública d’Altea. 

Precisament el regidor responsable Diego Zaragozí va ser l’encarregat d’entregar-los aquest reconeixement. L’edil va voler destacar que “el sobre esforç dut a terme per tots els treballadors i treballadores de la Pública durant aquesta pandèmia ha sigut enorme, demostrat el seu compromís per adaptar-se a les circumstàncies. Han doblegat torns i s’han exposat a un virus que desconeixíem i que ha sigut terrible, han invertit moltes hores, esforços i constància per a cuidar de la salut de tots els veïns de la nostra localitat. Això demostra sense pal·liatius, l’importants que són per a Altea”.

Esforç i compromís 

Cal recordar que fa ara dos any amb l’inici de l’Estat d’Alarma, Altea va intensificar la desinfecció de carrers, places i mobiliari urbà per a combatre la COVID-19, uns treballs que han sigut constants durant els temps més crítics de la pandèmia. Els treballadors i treballadores van realitzar neteges diàries d’Entitats bancàries, caserna de Guàrdia civil,Centres de Salut , Supermercats , Central de la Policia Local etc. A més els operaris de la Pública realitzaven la desinfecció de bancs, papereres, contenidors, parades d’autobús , farmàcies, i les principals zones de pas de la localitat. Aquests treballs es duien a terme dues vegades cada dia realitzant un reforç de torns durant les 24 hores.

Zaragozí ha volgut posar l’accent que “des de la Pública l@s trabajador@s han realitzat tot l’esforç que ha sigut a la seua mà, incrementant la neteja i desinfecció del poble per a ajudar en el màxim possible a frenar aquest virus”.

Categorías:Altea, ALTEA DEPORTES