Uncategorized

EL JAZZ TOMARA LAS CALLES DE CONFRIDES-L’ABDET EN AGOSTO

[29.04.2021]

El Jazz prendrà els carrers de Confrides a l’agost

Rubén Picó: “la nostra aposta per fomentar el turisme d’interior passa per les mans de la cultura”.

L’Ajuntament de Confrides / L’Abdet ha donat a conéixer el cartell de “Jazz Festival Confrides” que se celebrarà a Confrides durant els dies 6, 7 i 8 d’agost, amb una línia clara d’apostar per fomentar el turisme d’interior a través de la cultura segura com a eina per a combatre el despoblament rural.

El festival comptarà amb grups i artistes de nivell nacional i es desenvoluparà a l’aire lliure als carrers Major, De baix, San Josep i Plaça de la Nouer, un festival que complirà amb les més altes mesures de seguretat enfront de la COVID 19. Paral·lelament a les actuacions els assistents també podran visitar exposicions i gaudir de la gastronomia.

Categorías:Uncategorized