Benidorm

Compromís per Benidorm inaugura la seua nova seu

compromis local

Més d’un centenar de persones han assistit a la inauguració del nou local de Compromís per Benidorm, situat als baixos del carrer Gardenias, 14, que ha tingut lloc a la vesprada-nit de divendres, i que ha comptat amb la presència del diputat al Congrés, Joan Baldoví, i de la diputada a les Corts, Mireia Mollà.

El local, que antigament acollia els jutjats de Benidorm, ara es converteix en un punt de trobada, no només per als simpatitzants i adherits de la coalició política, sinó també per les entitats i associacions benidormeres que necessiten un espai per a reunir-se o per fer una xarrada, prèvia sol•licitud a Compromís per Benidorm.

Joan Baldoví ha donat l’enhorabona a l’organització de l’acte i ha ressaltat que Benidorm cal que estiga dins del mapa de Compromís perquè és una ciutat important amb grans reivindicacions. Per la seua part, Mireia Mollà, ha remarcat que la seu de Benidorm siga un altaveu per a les associacions locals i que la força de Compromís puga fer fora d’una vegada per totes les polítiques del PP. Després dels discursos, els dos representants han tallat una cinta simbòlica a efectes d’inaugurar el local.

Així mateix, Compromís per Benidorm ha anunciat que el pròxim divendres 4 d’abril, a les 20.30 al Casal del Fester, organitza una xarrada sobre el desmantellament i liquidació de Canal 9. Comptarà amb la presència de Mireia Llinares, presentadora benidormera que també ha assistit a la inauguració del local; de Joan Espinosa, presentador, i de les tècniques de RTVV, Pilar Llorca i Ester Vidal.

Categorías:Benidorm